måndag 7 september 2015

Betting online inför CHL

Betting och sport har alltid gått hand i hand oavsett om vi pratar om odds på fotboll eller på hockey eller för mer udda ”sporter” som dart och biljard. Folk har alltid haft ett behov av att göra något mer före, under och efter matchen. Om det är att sitta och käka varmkorv med bröd och ta en bira, skrika hejarramsor i klacken eller sätta en tjuga om ditt lag går vidare till slutspel i allsvenskan eller SHL så är valen många.

Idag sker den mesta av bettingen online. Anledningarna till att många väljer att betta online på sajter som betway är att dessa sajter erbjuder betydligt mer flexiblare odds och du slipper sitta med en fysisk tipskupong i handen. När oddsen ändras online kan du direkt se det och lägga ett nytt bud i realtid. Detta kallas också för livebetting. Med den gamla tipskupongen är alla odds fasta och visst, det känns skönt att sitta med något fysiskt i handen, men där slutar också fördelarna. 
Vadslagning på nätet har blivit både säkrare än att gå till tipsbutiken för att lösa in din vinst, eftersom rån och bedrägeririsken online på erkända sajter är nere på 0 %. Den allra bästa anledningen till att sätta dina pengar på att t.ex. Frölunda tar sig vidare till slutspel i CHL är att du får ut alla vinsterna direkt skattefritt om du till exempel väljer den svenska bettingsajten betsson

Just nu ser det ljust ut för Frölunda när de obesegrade tog sig igenom gruppspelet efter en klar seger mot engelska Sheffield med 4-1. Slutspelet börjar 22 september, men lottningen är bara någon dag borta. Gruppettorna får möta grupptvåorna och det är nu det blir oerhört intressant när blåbärslagen är borta och det egentliga motståndet nalkas. Flera svenska lag finns med i toppstriden så det är inte helt omöjligt att det blir strid på hemmaplan i Scandinavium i höst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar