måndag 12 oktober 2015

3e raka övertidsförlusten

Vita Hästen förlorade kvällens match hemma mot Pantern med 2-3 efter förlängning, tredje raka nederlaget i övertid.

Vita Hästen fick chansen i powerplay ganska omgående i matchen då Pantern åkte på en tvåa för 6 man på isen. Det utnyttjade Hästen och Daniel Josefsson klippte till på blå och pucken gick in bakom Viktor Andrén i pantern-kassen.
Det var hafsigt spel med mycket felpass här och där och inget av lagen kunde varit speciellt nöjda med spelet. 1-0 Hästen efter första perioden.

Den andra perioden började precis som den första, tidig Panternutvisning och mål i powerplay för Hästen, den här gången Tobias Liljendahl.
Kort därefter tog Pantern timeout och fick utdelning kort därefter och reducerade till 2-1.
Kvitteringen skulle även komma då Pantern fick spela powerplay i slutet av perioden och kvitterade till 2-2.

Den tredje perioden böljade fram och tillbaka men den blev mållös och sudden väntade.
Väl där fick Pantern spela i powerplay och avgjorde, 2-3!

----

Under all kritik idag tycker jag. Man ska kunna göra det bättre hemma mot Pantern. Man gör en helt okej första period men sen tog det stopp.
Det ser segt ut, dåligt passningsspel och man drar även på sig väldigt onödiga utvisningar.
Nu är det dags att ta tag i det här och ta fram hjärtat!
Tredje raka övertidsförlusten för Hästen.