tisdag 13 oktober 2015

Sponsrad video - Systembolaget

Dags för sponsrat inlägg här inne på bloggen.

Det här inlägget handlar om alkohol och synpunkter på att köpa ut till minderåriga syskon etc.

För det första: Jag tycker inte att det är okej att alkohol beblandas med minderåriga. När jag själv var under 18år så var det väldigt lugnt med alkoholen även om det givetvis kunde bli lite ibland.
Samtidigt är det en lite kluven fråga i och med att jag själv tror att om syskon m.m inte "får" alkohol av personer som är kända för dom, så tror jag att de får tag på ett eller annat på något sätt ändå.
Givetvis gäller det inte alla och säkerligen inte majoriteten, bättre att minderåriga inte får tag på alkohol överhuvudtaget.

När mina barn växer upp och är i den åldern när det börjar bli intressant att testa alkohol t.ex så ska jag göra allt jag kan för att de ska hålla sig borta från sådant. Det blir lätt att man hamnar i fel kompiskrets och jag kommer försöka få barnen till att syssla med någon idrott istället och ha allt fokus på det och skolan. Man kan självklart inte tvinga barnen till det men man kan i alla fall prata med dom och försöka få dom att förstå allvaret i det hela om det skulle "gå snett" en kväll.

Föräldrar/syskon/övriga som köper ut eller ger alkohol till minderåriga, vet de verkligen vilket ansvar som ligger på deras axlar? Skulle de kunna leva med det om något gick helt fel en kväll?

Här nedan i videon ser ni en storasyster som hamnar i den oroväckande situationen när hennes lillasyster fått alkohol.
Tänk till en extra gång på vad ni gör!

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med systembolaget.


1 kommentar:

  1. The game is simple to play, and the gamers have better probabilities to win because of the special wild playing cards. With slot machines, it normally just isn't possible to tell by wanting whether the machine returns 90%, 92%, 94%, 96% or 카지노사이트 98%. The knowledgeable participant can be taught the code to determine the better machines.

    SvaraRadera