lördag 30 november 2013

Ordet är fritt!

Nu har jag haft bloggen ett tag och jag måste säga att jag är väldigt glad över att så många läser bloggen dagligen! 

Nu vill jag fråga er vad just ni skulle vilja läsa här på bloggen?

Vad gör jag bra? Vad kan jag förbättra här på bloggen?

Någon speciell spelare ni vill att jag ska intervjua? Tränare? Någon i styrelsen? Kanske någon spelare från något annat lag? Tävlingar? Mer rykten kring övergångar?

Vad gäller videoinlägg så kommer det att komma på bloggen men det avvaktar jag med ett tag!

Men nu är som sagt ordet fritt så kommentera nu vad ni vill ha på bloggen!

3 kommentarer:

 1. Tyck lite så blir det intressantare! Nu är det mest en rapportering av det man kan läsa någon annanstans lika gärna. Såga/hylla/problematisera/lyft fram/älska/hata ja vad som, men skriv så att det blir unikt för dig!

  SvaraRadera
 2. Vore ju roligt med intervjuer med nån av de yngre spelarna, som Anton Johansson, Oskar Carlsson och Daniel Fälton. Intressant att få deras vinkel på hur de upplever det att spela i A-laget och hur de tycker det går för dem själva.
  Sen vore det ju självklart roligt med intervjuer med några av spelarna från "förr", exempelvis Peter "Firsov" Eriksson, Jon Leonard eller Rikard Rauge.
  Uffa Eklöv borde ju ha en del roligt att förtälja med, med tanke på hur länge han varit med :)

  SvaraRadera
 3. Jag tar till mig det ni säger och ska göra mitt bästa:)

  SvaraRadera