söndag 1 december 2013

Dagens matcher Div.1 E

Såhär tror jag dagens matcher kommer att sluta, vad tror du?

Vita Hästen - Mariestad BOIS  1

Resultat: 4-2
Kommentar:
Det brukar alltid vara tuffa, hårda, tighta och lite småfula matcher mot Mariestad. Hästen bör dock vinna den här matchen om man spelar på den nivån man vet att man kan komma upp till.

Västerviks IK - Skövde IK  2

Resultat: 3-4
Kommentar:
Här tippar jag lite med hjärtat, jag vill att Skövde vinner den här matchen och så gott som hänger av Västervik från allettan. Dock är Västervik väldigt svårspelade och spelar en tuff och intensiv hockey. Kommer bli en väldigt tight match med mycket känslor tror jag!

Vimmerby HC - Kumla HC  1

Resultat: 6-1
Kommentar:
Den här matchen ska Vimmerby vinna enkelt! Vimmerby vill säkert behålla serieledningen serien ut och lär mala ner Kumla. Kumla i sin tur kommer från en 0-5 förlust hemma mot Tranås. Detta blir en enkel seger för hemmalaget!

Tranås AIF - Mjölby HC  1

Resultat: 5-3
Kommentar: 
Tranås vann senast mot Kumla borta med 5-0 och innan dess besegrade man Mariestad med 5-2. Så hemmalaget är inne i en fin form. Mjölby kommer senast från en 3-2 seger hemma mot Forshaga men föll innan dess mot Grästorp med 5-2. Mjölby ska inte på något sätt räknas ut men med tanke på Tranås form så tror jag det blir en hemmaseger!

Forshaga IF - Grästorps IK  X

Resultat: 3-3
Kommentar:
Väldigt svårt på förhand o säga vilket lag som kommer gå segrande ur denna bataljen. Båda lagen kommer till matchen med varsin förlust i ryggen Jag själv tror att det blir en jämn kamp där grästorp vinner på straffar. 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar