måndag 3 februari 2014

Dags för uppehåll!

Ja då va det dags för det där 10dagars uppehållet igen när endast två omgångar är kvar att spela i Allettan Södra. Känslan säger att uppehållet kommer lägligt för Vita Hästen då man har en skadedrabbad trupp.

Hästen har som bekant skador på Näsström och Wallén men man får även ha i beräkningen att Jeff Jakobs varit skadad, likaså Eric Norin.
Maksim Matushkin är en annan, dock är han borta pga sjukdom för tillfället men förhoppningen är att han ska vara tillbaka snart.

Michael Nylander får dessutom några mer ispass i kroppen om det nu blir förlängning säsongen ut vilket jag hoppas! Känslan säger att man kommer att komma överrens om ett avtal!

Axel Brage sa efter matchen igår att han kände sig ringrostig, även för han kommer det lilla uppehållet lägligt samtidigt som det även är bra att spela match.

Så i det stora hela tror jag att Hästen välkomnar uppehållet trots att man nu gjorde en riktigt bra insats  igår mot Tingsryd. För alla oss fans däremot är aldrig dessa uppehåll något roligt. Man vill ha match hela tiden!

----

På tal om en annan sak än uppehåll, Vita Hästen har försökt flytta matchen mot Vimmerby den 12/2 då den krockar med tre kronors match. Nu blev det ingen flytt så matchen blir alltså av precis som planerat. Vet dock inte anledningen till varför man inte kunde flytta den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar