onsdag 5 februari 2014

Nyllet till AIK!

Ja ni har säkert redan läst om det, Michael Nylander kommer att tillbringa en vecka med SHL laget AIK. Han kommer till att börja med spela de två matcherna som är innan OS, sedan får man se vad som händer därefter.

Tycker detta är oerhört negativt för Hästen där Nyllet varit ett tag och tränat med laget och dessutom spelat match. Denna cirkusen får ta slut någon gång nu. Det är aldrig bra för ett lag att ta in spelare för en match och sedan ska han spela med ett annat lag för att sedan möjligtvis komma tillbaka igen, hur känns detta för spelarna i laget när man inte vet om en spelare spelar för hästen dagen efter eller ett annat lag?

Jag vet att Jensen&Co gör ett strålande jobb och har till och med i stort sätt löst den ekonomiska frågan om Nyllet skulle fortsätta säsongen ut i klubben. Men snart är det kanske dags att sätta lite press på spelaren att han får bestämma sig.

Sedan kan man se det här från ett annat perspektiv om man utgår ifrån att han kommer tillbaka till Hästen. I och med att Allettan nu har uppehåll i 10dagar så är det ju bra att han får matcher i benen.

Men i det stora hela tycker jag sånt här inte är något bra! Man vill ha kontinuitet i laget!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar