måndag 3 februari 2014

Loger i himpa!

Vita Hästens VD Fredrik Jensen gick ut för ett tag sen på twitter och sa:
- "Klart med loger i Himmelstalundshallen till säsongen 2014-15! Helt rätt steg att ta för att utveckla Norrköpings största inomhusarena!".

Jag frågade Jensen hur priserna kommer se ut och fick till svar:
- "Priset är redan klart. 80k/säsong i div1, 120k/säs i HA. Benchmarkat mot andra klubbar. Redan 1 såld o 2 muntliga ja o 2 som är intresserade. Det ger oss bra förutsättningar att fortsätta bygga detta vidare i rätt riktning."

Riktigt bra att detta blir av. Det är inte klart än var logerna kommer att placeras och just nu verkar det bli 6st till en början. Förhoppningsvis kan detta gynna klubben både ekonomiskt och även rent intressemässigt.
Det var ju enkronasmatch igår och det var endast 48företag som ställde upp på detta vilket är extremt tråkigt. Varför finns inte intresset för att hjälpa klubben dit alla vill att de ska, till HA?

En sak är säker, Hästenledningen har en del att jobba på vad gäller sponsring, få folk till matcher osv men detta är helt klart ett steg i rätt riktning!

4 kommentarer:

 1. enl. jensen på twitter 40k/säsong

  SvaraRadera
  Svar
  1. Märkligt, han skrev klart och tydligt att det är 80k/säsong i div.1

   Radera
 2. Är det inte möjligt att 40k är den reala vinsten efter skatt etc ? vet inte vad sådant klassas som eller hur det beskattas ?

  SvaraRadera
 3. Vad fan läs om o gör rätt 40K var ju för fan ett skämt till gummitrissan ska det va så svårt att läsa o förstå

  SvaraRadera