onsdag 5 mars 2014

Vinst i sudden!

Vita Hästen vann kvällens match mot Visby/Roma borta med 5-4 efter förlängning. Linus Näsström avgjorde och Hästen tog en mycket tung seger!

Hästen började matchen riktigt bra och tog ledningen efter cirka 4min genom Christoffer Björklund, hans första mål i hästentröjan.
Strax efteråt fick man Powerplay och man utökade ledningen till 2-0 genom Lihagen som efter snyggt förarbete kunde sätta pucken i öppet mål.

Sedan ramlar målen in och efter den första perioden spelad stod det 4-2 till Hästen. Noterbart är Gunnarssons 4-2 mål, så elegant gjort!

Efter halva andra perioden spelad reducerade Visby. Man gjorde även 4-4 i tredje perioden vilket innebar förlängning.

Väl där avgjorde Linus Näsström matchen med sitt andra mål för kvällen. 1-0 i matchserien nu till Hästen, ska mycket till för att Hästen inte ska ta en plats i kvalserien nu.

----

Axel Brage kanske inte hade sin bästa dag i målet men hans räddning vid ställningen 4-3 till Hästen är ju bara magisk! Först överspelad för att sedan rädda ett helt öppet mål för Visbyspelaren. Den räddningen var som sagt bara sjukt jävla fantastiskt grym!

----

Det blev lite väl spännande, kändes som att Hästen var det klart bättre laget. Visby bjöd inte direkt på något skönspel utan man kämpade väl matchen igenom. Dock räckte det inte hela vägen för dom den här gången.

Ny match på fredag då det ska bli publikfest i Himpa!