onsdag 25 juni 2014

Plats 10 Hockeyallsvenskan:

Jag tänkte försöka gissa hur jag tror att hockeyallsvenskan kommer att se ut när den är färdigspelad. Jag vet mycket väl att alla trupper inte är fullständiga än och att mycket kommer hända vad gäller övergångar men ska ändå försöka. Lägg därtill att jag inte vet allt vad gäller de olika spelarna i truppen men ser det här mer som en kul grej! Kommer försöka lägga ut en plats/dag, ibland kanske det inte blir någon, ibland flera på samma dag så håll utkik. Vore kul med lite kommentarer här på bloggen kring hur du ser på min gissning.

Plats 10: Karlskrona

Kommentar: Karlskrona gjorde en riktig succésäsong den gångna säsongen. Man lyckades dock aldrig komma ända fram. Man började allsvenskan riktigt succéartat för att sedan tappa lite ju längre säsongen gick. Den kommande säsongen tror jag kan bli en baksmälla för laget. Har varit mycket skriverier kring klubbens ekonomi men man har ändå fått in ett par starka namn i truppen. Men jag tror att man kommer få en tuffare inledning på säsongen som kommer och man kommer hamna nånstans på plats 8-10.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. Karlskrona
11. Oskarshamn
12. Timrå
13. Almtuna
14. Asplöven

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar