fredag 27 juni 2014

Plats 6 Hockeyallsvenskan:

Jag tänkte försöka gissa hur jag tror att hockeyallsvenskan kommer att se ut när den är färdigspelad. Jag vet mycket väl att alla trupper inte är fullständiga än och att mycket kommer hända vad gäller övergångar men ska ändå försöka. Lägg därtill att jag inte vet allt vad gäller de olika spelarna i truppen men ser det här mer som en kul grej! Kommer försöka lägga ut en plats/dag, ibland kanske det inte blir någon, ibland flera på samma dag så håll utkik. Vore kul med lite kommentarer här på bloggen kring hur du ser på min gissning.

Plats 6: Mora

Kommentar: Mora tog sig till playoff den gångna säsongen men där tog det stopp. Till den kommande säsongen har man tappat ett par namnkunniga spelare vilket såklart är ett avbräck. Jag tror nog ändå att klubben ska kunna vara med på den övre halvan, truppen saknar några namn som det är nu och det kan vara betydande för lagets placering vad man får in för spelare.


1.
2.
3.
4.
5.
6. Mora
7. AIK
8. Björklöven
9. Vita Hästen
10. Karlskrona
11. Oskarshamn
12. Timrå
13. Almtuna
14. Asplöven

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar