torsdag 26 juni 2014

Plats 7 Hockeyallsvenskan:

Jag tänkte försöka gissa hur jag tror att hockeyallsvenskan kommer att se ut när den är färdigspelad. Jag vet mycket väl att alla trupper inte är fullständiga än och att mycket kommer hända vad gäller övergångar men ska ändå försöka. Lägg därtill att jag inte vet allt vad gäller de olika spelarna i truppen men ser det här mer som en kul grej! Kommer försöka lägga ut en plats/dag, ibland kanske det inte blir någon, ibland flera på samma dag så håll utkik. Vore kul med lite kommentarer här på bloggen kring hur du ser på min gissning.

Plats 7: AIK

Kommentar: Laget åkte ur SHL den gångna säsongen och har bl.a tappat bröderna Ahlström till SSK. Man ser enligt mig ganska tunna ut framåt och behöver få in ett par tunga värvningar där. Gäller för AIK att börja bra för att få med sig supportrarna, isåfall kan de bära laget framåt. Men som vi flesta vet så kan det bli tufft i motgång. Laget känns väldigt oberäkneligt.


1.
2.
3.
4.
5.
6.
7. AIK
8. Björklöven
9. Vita Hästen
10. Karlskrona
11. Oskarshamn
12. Timrå
13. Almtuna
14. Asplöven

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar