torsdag 26 juni 2014

Plats 8 Hockeyallsvenskan:

Jag tänkte försöka gissa hur jag tror att hockeyallsvenskan kommer att se ut när den är färdigspelad. Jag vet mycket väl att alla trupper inte är fullständiga än och att mycket kommer hända vad gäller övergångar men ska ändå försöka. Lägg därtill att jag inte vet allt vad gäller de olika spelarna i truppen men ser det här mer som en kul grej! Kommer försöka lägga ut en plats/dag, ibland kanske det inte blir någon, ibland flera på samma dag så håll utkik. Vore kul med lite kommentarer här på bloggen kring hur du ser på min gissning.

Plats 8: Björklöven

Kommentar: Man lyckades klara sig kvar i hockeyallsvenskan genom att komma tvåa i kvalserien efter Vita Hästen. Till den kommande säsongen har man enligt mig fått in en otroligt intressant spelare i Felix Maegaard-Scheel från Olofström. På målvaktssidan har man fått in Lindskoug från Rögle och lånat Mattsson från Djurgården. Lägg därtill att man lyckades behålla viktige Jon Palmebjörk trots intresse från många andra klubbar. Har ett ganska bra lag på pappret som givetvis ska fyllas på med ett antal spelare, gäller bara att få ihop det vilket man inte lyckades med förra säsongen. Känns som att Björklöven, Hästen och Karlskrona kommer slåss om plats 8-10.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8. Björklöven
9. Vita Hästen
10. Karlskrona
11. Oskarshamn
12. Timrå
13. Almtuna
14. Asplöven

2 kommentarer:

  1. Utan att gå in på spelare för spelare har löven knappast en så mycket starkare trupp nu (stommen sedan förra säsongen är kvar och inga som med råge ersatt lånespelarna) än i kvalet till HA och får nog i första hand inrikta sig på att undvika ett ytterligare negativt kval. Men visst potential finns till platserna 10-11.

    SvaraRadera
  2. Jag tror nog löven kommer hamna där ikring också..som ovanstående person nämnde var löven mycket skadedrabbade förra säsong och hade några spelare som inte riktigt fick till det (mats lavander,kim karlsson och lucas sandström som jag tror kommer prestera bättre i år. Det som oroar mig är backsidan..

    SvaraRadera