måndag 1 september 2014

Guts förstärker!

IK Guts förstärker sitt lag ytterligare inför det stundande seriespelet i div.3.

I träningsmatchen mot Div.2 laget Linden senast så hade man forwarden Albin Hillebjörk från Vita Hästens J20 lag på provspel. Han gjorde det så pass bra att det nu blir en permanent övergång till den hårdsatsande div.3 klubben!

Hillebjörk som är 20år har tidigare spelat juniorhockey i Vännäs, Teg, Björklöven och nu senast alltså Vita Hästen. Detta kommer att bli hans första säsong på seniornivå!

Såhär säger sportgruppen Timmy Jakobsson på klubbens hemsida:
"- Vi är nöjda vad han presterat under dessa veckor och gjorde en bra match mot Linden. Med Albin i laget får vi en duktig forward som har sin styrka i skridskoåkningen kommer bidra med fart o fläkt! En kille vi tror kanske kommer utvecklas nu när det är seniorhockey och jakten på vårat mål som är division 2."

Kul att samarbetet mellan Hästen och Guts fortsätter, en riktigt bra möjlighet för de yngre förmågorna att stanna i staden samtidigt som man får seniorspel. Visserligen är det en permanent övergång för Albins del och utvecklas man på ett bra sätt och är med att ta upp Guts i seriespelet så vet man aldrig, allt kan hända!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar