måndag 1 september 2014

Idag startar biljettförsäljningen!

Ja idag gott folk, då släpps biljetterna till hockeyallsvenskan! Och det innebär även att man kan säga: "Nästa vecka börjar serien". När biljetterna kommer släppas under dagen låter jag vara osagt, det jag vet är att Västerås och Almtuna släpper sina kl.10 på förmiddagen. Kanske är så att biljetterna släpps samtidigt för alla lag?

Idag är det exakt 10dagar kvar till Vita Hästens premiär borta mot Västerås. 12 dagar kvar till hemmapremiären mot Malmö!

På tal om hemmapremiären, visst SKA det bli fullsatt i himpa? Hästen har gjort det riktigt riktigt bra på försäsongen hittills, och visst, serien kommer bli något helt annat.
Men om jag hade varit tränare/spelare hade jag gärna haft en riktigt lyckad försäsong resultatmässigt och gå in med bra självförtroende än att ha förlorat de mesta matcherna.

Om vi går tillbaka till premiären mot Västerås då. Vilka ska dit? Det finns fortfarande biljetter kvar för att hänga med på bussresan #RödTorsdag. Räknar med många supportrar från Norrköping och det lär garanterat vara en hel del som tar bil från Norrköping till matchen också.

Biljetter till Vita Hästens hemmamatcher kan du köpa HÄR!

1 kommentar: