torsdag 8 januari 2015

Intervju med BIK-bloggerskan Lisa Classon!

Inför matchen mellan BIK Karlskoga-Hästen imorgon har jag kollat läget lite med BIK Karlskoga bloggerskan Lisa Classon som bloggar på insidebik.se
Läs intervjun här nedan:


Ni går som tåget just nu och har 11 raka segrar, ja vad säger man?
 Ja vad säger man? Jag vet egentligen inte vad jag ska säga mer än att jag befinner mig i något sorts lyckorus. Tycker att vi har stått för en mäktig vändning/upphämtning och jag är väldigt spänd att se hur lång detta kan räcka!
 
Vinst senast mot Malmö borta trots att BIK förlorade skotten stort?
Nu missade jag dessvärre denna match på grund av studier, men det förklaras väl enklast med att vi var effektiva vid deras mål och täta vid vårt eget. En krigarinsats och moral som heter duga! Sen kan man ju inte bortse från att Gistedt har varit fullständigt fenomenal i kassen senaste tiden, såklart. 
 
Efter en något segartad start poängmässigt så ligger BIK nu tvåa, vad tycker du talar för att BIK kommer topp-2 om man bortser från de 11 raka segrarna?
Det är väl egentligen att vi hittat tillbaka till spelet vi vet att vi kan spela. Defensiven var vårt stora problem inledningsvis och där har man tillsammans gått ihop och jobbat för en förändring. Så det är väl det som talar för oss, att vi börjat få igång våra viktiga pjäser samtidigt som vi tätat till bakåt - det tror jag kan räcka hur långt som helst, förutsatt att vi får vara skadefria. 
 
Vem tycker du har imponerat mest i Karlskoga den här säsongen och vem bör Hästen hålla ett extra öga på?
Jag kan egentligen inte bara säga en person. Vi är ett kollektiv som vinner matcherna tillsammans. Men visst, Jesper Olofsson har visat fin formkurva senaste tiden och ligger tvåa i den totala skytteligan. Han gjorde mål senast mot Hästen i Himmelstalundshallen och det gick så fort att knappt målvakten hann reagera. Carl Berglund och Anton Holm har gjort hattrick i varsin match på sistone så det är också heta kandidater. Men framförallt bör nog Hästen se till kollektivet. 
 
Avslutningsvis Lisa, hur tror du att matchen slutar mellan BIK-Hästen?
Jag säger som hjärtat alltid säger - vinst till BIK. Siffror har jag slutat spekulera i, så jag nöjer mig med vinst.


Tack för att du ville ställa upp på intervjun Lisa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar