måndag 10 augusti 2015

Lägeskoll Björklöven!

Seriepremiären närmar sig och jag tänkte köra lite intervjuer här på bloggen.
Jag kommer att checka av läget med en bloggare/supporter tillhörande varje lag i hockeyallsvenskan för att höra lite hur de ser på truppen, tankar inför säsongen m.m.
Näst på tur är Johan Sandström som är en lövenbloggare (Lovenbloggaren på twitter) och som ger en lägeskoll gällande Björklöven. 

För det första, kan du berätta lite mer om vem du är och vad du har för koppling till ditt lag?
- Jag heter Johan (Lövenbloggaren) och driver bloggen Löven4Ever tillsammans med min kompis Marcus (The Sandwich). Den har vi drivit sedan 2006 och vi är båda hängivna Lövare sen barnsben.

Seriepremiären närmar sig, hur tycker du att truppen ser ut i dagsläget?
- Björklövens trupp ser väldigt intressant och starkt ut. Man har i mina ögon förstärkt mer än man tappat och det gör att laget borde bli att räkna med i år. Även om det alltid är skönt att slå i underläge så förstår jag varför många tippar att Björklöven hamnar topp 3. Sen gäller det att stå emot ett förväntat favorittryck och det är inte alltid lätt.

Om du får nämna en sak som du tycker saknas i truppen, vad blir det och varför?
- Om jag ska välja något i ett ganska så komplett lag så är det nog något man saknat under lång tid och det är uttalade målskyttar. Hutchings KAN vara en sån, Hetta kan också vara en sån, men tills vi vet så är det väl det som saknas.

Vem i laget kommer sticka ut lite extra den kommande säsongen? Motivera gärna!
- Enkelt. Det måste bli Kevin Lindskoug. Han var fantastiskt ifjol och var väldigt nära att spela till sig ett SHL-kontrakt och måste göra en likadan säsong även i år för att få förnyade ögon på sig. Därför kommer han att vara lika bra om inte bättre än i fjol. Det behöver han och det behöver Björklöven.

Om du får välja ett lag i serien som du mest av allt skulle vilja vinna mot i alla matcher, vilket blir det och varför just det laget?
- Visst vill man vinna matcherna mot förmodade topplag som Leksand och Västerås, men mitt kort lägger jag på "Brevet" Sundsvall. Ser gärna att de förlorar alla matcher i serien, inte bara mot oss.

Avslutningsvis, vilket lag vinner hockeyallsvenskan och vilka två lag kommer i botten?
- Vinner hockeyallsvenskan gör Björklöven och nykomlingarna Sundsvall och Pantern får det svårt.
Stort tack för att du ville ställa upp på intervjun Johan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar